alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Lund Skåne Sverige

Omplacering av katter

Omplacering av katter
På grund av ändrad livssituation och pågående kattallergi med astma har jag tagit det svåraste beslut jag någonsin behövt ta. Mina två älskade katter behöver ett nytt hem.

Pansar, hane, 7 år, huskatt med en skvätt perser (inget man ser på utseendet dock, han med vitt i pälsen). Älskar att mysa och att ligga på bröstet och gosa. Tyvärr älskar han mat lika mycket och skulle behöva gå ner några kilon.

Tezla, 6 år, huskatt. Tidigare skygg katt när jag och fd sambo skaffade henne men som blomstrat ut till en nyfiken liten donna. Lite mer kräsen med mat än sin kattkompis, äter sitt torrfoder men nobbar oftast blötmat.

Båda två är kastrerade och är årligt vaccinerade, senast 30/7. Har både öronmärkning och id-chip och är försäkrade via Agria. Är innekatter som fått gå lite på innätad uteplats men hade nog varit lyckligare som utekatter eller rastgård för mer stimulans OM utemiljön är lämpad för det.

Pris kan diskuteras, ingår diverse kattillbehör och torrfoder. Pris dock inte viktigast - Kommer inte omplacera dem hos första bästa utan att ha kollat upp personen och hemmet ordentligt först och enbart tillsammans. Viktigast att de får ett hem där de blir älskade. Finns i norra Lund
1 000 kr10 september

Lundtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information